H-1106 Budapest, Keresztúri út 4/A - Tel.: 06/1-433-7190 Fax: 06/1-433-7191 - Zöld szám: 06/80-201-276 - E-mail: promobil@promobil.hu

Rólunk írták

Ügyfeleink visszajelzései rólunk:


„Maximálisan elégedett vagyok a kiszolgálással.”
„Közvetlen bánásmód, betegbarát, szolgálatkész fogadtatás, Dr. Lukáts Mónika különleges gondoskodása részemre.”
„Pintér Miklóssal és a dolgozókkal maximálisan elégedett vagyok.”
„Itt mindenki aranyos és segítőkész, emberbarát. Jó ide jönni! Csak így tovább! Gergő aranyos! :)”
„Jólesett a segítőkészség és az igényeim figyelembe vétele.”
„Nagyon elégedett vagyok a szakmunkával és a beteggel való bánásmóddal.”
„Kellemes, jó és alapos szakemberek vannak.”
„Kedvesek, előzékenyek.”
„Kulturált környezet, ügyfélbarát fogadtatás, jó, felkészült szakemberek. Lehetne egy kicsit közelebb a XXII. kerülethez.”
„Öt éve járunk rendszeresen. Látszik a fejlődés. A minőségi kiszolgálással meg vagyunk elégedve.”
„Kifogástalan kiszolgálás.”
„Kedvesek, udvariasak a munkatársak.”
„Jó ide jönni, mert kedvesek, figyelmesek. Másoknak is ajánlom.”
„Remek kollektíva.”
„Kiváló a személyzet, a legmesszebbmenőkig meg vagyok elégedve.”
„Nagyon elégedettek a szolgáltatással, megértőek, segítőkészek a dolgozók. Az orvosi ellátás kifogástalan, önzetlen. Javaslatom, hogy ez maradjon így tovább.”
„Vevőcentrikusak és udvarias a kiszolgálás.”
„Nagyon jó szakember segített a megfelelő talpbetét és gyógypapucs kiválasztásában és segít tanácsával, bármilyen problémával kapcsolatban, mellyel hozzáfordulok.”
„Szerintem minden így jó, ahogy van - legalábbis én meg vagyok elégedve.”
„Imádok ide járni, mert kedvesek, előzékenyek, maximális kiszolgálásban van részem. Problémáimat számomra kedvező módon megoldják.”
„Első ittlétem, de szívet melengető, maximálisan segítő, emberséges „hozzám állást” kaptam Forrai Gábor doktor úrtól és Kripner István kötszerész úrtól. A recepciós hölgyek is kedvesek és segítőkészek. Köszönöm!” (Székely Lajosné)
„Korrekt kiszolgálás.”
„Figyelmesek, barátságosak.”
„Javaslatom: új fejlesztésű termékek megismerése, lehetőségek (spéci lábfejek).”
„Meg vagyok elégedve Önökkel.”
„Korábban már csináltattunk betétet és teljesen meg voltunk vele elégedve.”
„Nagyon elégedett vagyok a szakemberek, illetve az ott dolgozó emberek hozzáállásával.”
„Javaslatom: kórházba több és "új" szórólap kihelyezése, web-kereső aktualizálása.”
„Kiváló szakemberek végzik magas színvonalon munkájukat. Empatikus, remek emberek.”
„Kedvesek az ügyfelekkel!”
„Régi ügyfél vagyok, aki az Otto Bock-tól tértem vissza.”
„Nagyon szívélyesek a betegekhez.”
„Kedvesen fogadtak, segítőkészek.”
„Minden nagyon jó és szakszerű.”
„Nagyon kedvesek a munkatársaik, különösen Pintér Miklós, Kovács Krisztián. Több nevet nem tudok mondani, mert feledékeny vagyok – de bárkihez fordultam, mindig készségesen állak a rendelkezésemre!”
„Meg vagyok elégedve.”
„Elégedett vagyok a termékkel és az ügyfélkezeléssel.”
„Gyors cipőkészítés. A kiszolgálás megfelelő.”
„Segítőkészek, kedvesek.”
„Mindig nagyon kedvesek. Tiszta rendelő és nem kell sokat várni.”
„Elégedett vagyok a munkájukkal.”
„Mindig korrekt ellátásban volt részünk.”
„Továbbra is megbízom Önökben és nagyra értékelem a szakmai tudásukat.” (T. Orosz Sándor)
„Elégedett vagyok a szolgáltatással .”

 

(A 2014. március 20-ig beérkező Ügyfélkapcsolati kérdőívek alapján.)


Ügyfeleink tapasztalata a Scudotex kompressziós harisnyákról:

 K. Eszter (30 éves) - marketing menedzser, jelenleg 37 hetes várandós kismama
(2014. március 20.)

Termék, amelyet használ:

 • S-438 típusú 70 denes 3D mikroszálas kismama harisnyanadrág

"Pár hónapja kezdtem el a Scudotex várandósoknak való kompressziós harisnya viselését. A várandósság alatt kiemelten fontos számomra, hogy a pocakomat semmilyen ruhanemű ne nyomja, e téren is kifejezetten pozitív a tapasztalatom a harisnyával kapcsolatban. Szépen rásimul a pocakra, jól tart, mégis egész nap kényelmes hordani. A terhesség előrehaladtával gyakran éreztem lábnehezedést a nap végére, de a harisnya viselésével ez a kellemetlen érzés megszűnt. Mindamellett, hogy kényelmes és jótékony hatása van a lábakra, esztétikus is, így akár elegánsabb alkalmakkor is felvehetem. Ajánlani fogom másoknak is!"

H. Nóra (29) - élelmiszeripari mérnök; lábfájdalmai miatt kezdett kompressziós harisnyát viselni
(2014. január 7.)

Termék, amelyet használ:

 • S-470 típusú 70 denes extra harisnyanadrág

„Korábban is hallottam már a kompressziós termékekről. Mivel sokat utazom, állómunkát végzek és több felmenőm is visszérproblémákkal küzdött, úgy éreztem, érdemes lenne kipróbálnom őket. December óta viselek kompressziós harisnyát. Első tapasztalatom kellemes meglepetés volt, nemcsak esztétikus anyaga, hanem alakformáló hatása miatt is. Egy-egy fárasztó nap végére vagy egy hosszabb utazás után gyakran küzdök lábfájdalommal. Legutóbbi repülőutam során kompressziós harisnyát viseltem, lényegesen csökkentek a panaszaim. Kimondottan kellemes viselet, erős anyaga tartást ad, formál, csökkent a napközben érzett fájdalom és zsibbadás. Tartós anyagból készült, amely ugyanakkor esztétikus megjelenést kölcsönöz. A mérettáblázat hiteles, a megfelelő darab egyszerűen kiválasztható. Egyre gyakrabban használom. :) Külföldön élek, az árat kifejezetten kedvezőnek találom. Az egészségem mindenképpen megér ennyit.”


Sz. Jánosné (57) - beszabályozó; erős lábfájdalommal és visszeres panaszokkal küzd

(2014. február 11.)

Termék, amelyet használ:

 • S-433 típusú 40 denes selyemszálas harisnyanadrág
 • S-479 70 denes extra méretű harisnyanadrág (anatómikus, dupla betoldás, megnövelt láb és boka rész, a testesebb hölgyeknek)

„Még nem hallottam a kompressziós harisnyanadrágról, de karácsonyra megleptek vele a gyerekek. Két kompressziós harisnyát is kaptam, aminek igazán örülök, mert rendszeres lábfájdalommal küzdöttem. Visszeres a lábam és álló munkát végzek. Nagyon jó a tapasztalatom. Viselés közben nem zavar, jó a közérzetem és amióta hordom, enyhültek a panaszaim. Én minden nap használom, jó a tartóssága és nekem a színe is megfelel.”

M. Melinda (27) - jelenleg GYED-en lévő kismama
(2014. január 22.)

Termék, amelyet használ:

 • S-468 típusú 40 denes térdharisnya

„A terhességem alatt visszértágulat miatt kellett kompressziós harisnyát hordanom. Mivel nem voltam/vagyok annyira tájékozott a piaci kínálatban, ezért az első patikában vettem meg a harisnyát. Nem volt vele különösebb problémám, jól tartotta a lábam, viszont csak nadrág alá tudtam felvenni, mert messziről látszott rajta, hogy gyógyharisnya. Meglepődve tapasztaltam, hogy a Scudotex harisnyák a megfizethető ár mellett divatosak, és bárhol, bármilyen öltözékkel viselhetem, akár a mindennapokban, de az elegánsabb alkalmakkor is. Jó hordani, mert kényelmes, jól tartja a lábamat és mégis divatos.”
Dorka (28) - biológuskutató
(2014. február 11.)

Termék, amelyet használ:

 • S-433 típusú 40 denes selyemszálas harisnyanadrág
 • S-437 típusú 70 denes 3D mikroszálas harisnyanadrág

„Korábban a párom kapcsán hallottam a kompressziós harisnyáról, neki egy húzódás miatt ajánlották. Akkor még eszembe sem jutott, mennyire hasznos lenne nekem is kipróbálni, holott munkám kapcsán sokszor végzek állómunkát.
Nemrég kipróbáltam a Scudotex kompressziós harisnyáit, és most már le nem mondanék róluk. Amellett, hogy csinosak - nem látszik, hogy "gyógyharisnyák" lennének -, mióta ilyen harisnyát hordok, elkerül a régebben kínzó lábzsibbadás, ami korábban megkeserítette pl. a mozizást.
A Scudotex harisnyákat megelőző jelleggel is viselem, ugyanis fogamzásgátló tablettát szedek, ami növelheti a trombózis veszélyét.
Abszolút meg vagyok elégedve a Scudotex harisnyákkal, mert jól néznek ki, bármilyen alkalomra felvehetem, kényelmesek, és még az ár/érték arány is nagyon jó!”

Sz. Orsolya (27) - call-center munkatárs; kezdődő visszér és lábfájdalom miatt visel kompressziós harisnyát
(2014. január 11.)

Termék, amelyet használ:

 • S-437 típusú 70 denes 3D mikroszálas harisnyanadrág

„Mostanáig nem hallottam ilyen jellegű harisnyáról. A harisnyát visszér és lábfájdalom miatt próbáltam ki. Úgy gondolom, hogy a visszér okozta panaszok enyhítésére hosszabb időnek kell eltelnie. A színe szuper, a méret tökéletes és a fazon is nagyon jó! Kis kellemetlenséget okozott, hogy a hasnál lévő gumirésze nagyon erős, de lehajtottam és így észre sem vettem. Ettől eltekintve gyakran fogom viselni és szeretnék más színben is! A harisnya ára közel 2.000Ft volt, de úgy gondolom, hogy ha huzamosabb idő eltelte után a harisnya viselése javítani fog a problémámon, akkor megéri az árát!”

M. Tamara (30) - marketing menedzser; megelőzés céljából vásárolt kompressziós harisnyát
(2014. január 31.)

Termék, amelyet használ:

 • S-433 típusú 40 denes selyemszálas harisnyanadrág
 • S-470 típusú 70 denes extra harisnyanadrág
 • S-488 típusú 70 denes extra szilikonos combharisnya

"Kíváncsiságból próbáltam ki a kompressziós harisnyát és számomra nagyon kedves meglepetés volt. Először egy gyengébb kompressziós hatású harisnyát vettem a gyógyászati segédeszközben dolgozó eladó tanácsára, majd néhány használat után váltottam egy erősebb kompressziós hatásúra, mivel a felmenőim között női ágon nagy problémákat okoztak a visszeres megbetegedések.
Az első felvétel vicces volt, a férjem segített felhúzni, jókat nevettünk. Később rájöttem a technikára és örömmel tapasztaltam, hogy a harisnya nagyon masszív anyagból készült, rendkívül jól tart és ráadásul még alakot is formál.
Általában sportosan öltözködöm, harisnyát maximum alkalmakkor hordtam. Egy-két használat után kilyukadtak, viszketett tőlük a bőröm. Ezeket a kellemetlen dolgokat a Scudotex harisnyáknál nem tapasztaltam.
Beszereztem 5-6 harisnyát (feketét, testszínűt, combharisnyát, térdharisnyát), s az utóbbi időben sokkal többször viselek szoknyát is (de  nadrág alá felvéve is viselem megelőzés céljából), – a férjem nagy örömére.”


U. Barbara (30) - folyamatszervező menedzser; lábzsibbadás, lábdagadás miatt hord kompressziós harisnyát 
(2014. január 21.)

Termék, amelyet használ:

 • S-433 típusú 40 denes selyemszálas harisnyanadrág

 

„Első ránézésre egy egyszerű harisnyának tűnt. Nehezen tudtam felvenni, de megérte. Néhány használat után azt tapasztaltam, hogy nem érzem a lábamban a fájó érzést. Arról nem is beszélve, hogy nem csúszik le. Szeretem hordani.”

Ó. Katalin (33) - építőipari mérnök; jelenleg GYES-en lévő kismama
(2014. február 12.)

Termék, amelyet használ:

 • S-437 típusú 70 denes 3D mikroszálas harisnyanadrág

„A harisnyát felvéve egyből szembetűnő, hogy előnyösen formálja az alakot. Összetart, de nem szorít.
Az anyag vastagsága számomra épp megfelelő. Kellemes viselet egy egész napon át.
Számomra az egyetlen kifogásolható tulajdonsága a lábujjaknál kialakított varrás.”

 

 

Szaküzleteink elérhetősége itt található.

 

 

Írjon Ön is nekünk, ha kérdése vagy észrevétele van – vagy csak egyszerűen elégedett termékünkkel. Örömmel fogadjuk levelét a promobil@promobil.hu e-mailre vagy postai úton a 1106 Budapest, Keresztúri út 4/A címre.

Weboldalunk használatával jóváhagyod a cookiek használatát a cookiekkal kapcsolatos irányelv értelmében.