H-1106 Budapest, Keresztúri út 4/A - Tel.: 06/1-433-7190 Fax: 06/1-433-7191 - Zöld szám: 06/80-201-276 - E-mail: promobil@promobil.hu

Főbb híreink 


A Streifeneder kizárólagos magyarországi forgalmazója lettünk!
-- 2014.01.22. --

2014. január 1-től a Promobil Zrt. a Streifeneder GmbH ortopédtechnikai termékeinek kizárólagos magyarországi forgalmazója lett! 
Kérdésekkel, rendelésekkel kapcsolatban kérjük, keresse Kovácsné Polonyi Éva kereskedelmi vezetőt a nagyker@promobil.hu e-mail címen vagy a +36/1-433-7190-es központi telefonszámunkon.

 
A birkózók gyakori ágyéki gerincproblémáinak egyik értékes kezelési módja a kinesio tape terápia
-- 2013.11.27. --

A birkózók ágyéki gerincproblémája mindennapos, szinte elfogadott dolog, mégis kevés írott és íratlan kivizsgálási és kezelési elv létezik. A kezelési lehetőségek tárháza rohamosan fejlődik, ezek közül az egyik az úgynevezett kinesio tape terápia.
A Kinesio tape elasztikus szalag, amelyet a bőrre ragasztva, annak érzékelőin keresztül hatva az idegrendszerre, képes a normális izomműködés helyreállítására, ödéma csökkentésére, fájdalomcsillapításra, szalagok tehermentesítésére, ízületek stabilizálására. Több színben is kapható, melynek a színterápia miatt van jelentősége. Viselése nem okoz gondot a mindennapokban, akár 3-5 napig is fent marad, vízálló és a legritkább esetben okoz bőrirritációt. 
Mára a sportrehabilitációban nagyon kedvelt kiegészítő terápia, a sportolók versenyeken is viselik.
Dr. Molnár Szabolcs teljes cikke itt olvasható.

 

Hatos Gábor olimpiai bronzérmesünk gyógytornászhoz jár
-- 2013.08.26. --

Hatos Gábor olimpiai bronzérmesünk, többszörös Európa- és világbajnoki érmesünk maximális gőzerővel készül a budapesti világbajnokságra, ahol szeptember 18-án lép szőnyegre a szabadfogású 74 kilósok versenyében. 
Felkészülésében és egészségében komoly szerepet játszik, hogy már egy éve Vadas Judit gyógytornászhoz jár Szombathelyen. Bővebben...

 


Junior kötöttfogású válogatottunk járásanalízis vizsgálaton
-- 2013.08.09. --

Junior kötöttfogású válogatottunk gőzerővel készül a jövő hétre esedékes birkózó-világbajnokságra, ahol a Sike András által irányított alakulat teljes csapattal vesz részt a bulgáriai eseményen. 
A felkészítő táborban a válogatott keret egy érdekes felmérésen, ún. járásanalízis vizsgálaton vett részt, aminek eredményét és fontosságát Farkas Gábor és Molnár Szabolcs dr. foglalt össze pár sorban.
A teljes cikk megtekintéséhez kattintson ide.

 

Gaál Noémi, a TV2 időjósa járásanalízis vizsgálaton
-- 2013.04.21. --

Gaál Noémi, a TV2 időjósa járásanalízis vizsgálaton vett részt társaságunknál, hogy megtudja, milyen esetleges deformitások fordulnak elő a lábán.
Ortopéd műszerész munkatársunktól szakértői segítséget kapott ahhoz, hogy miként lehet orvosolni a már kialakult elváltozásokat.
A vizsgálatról video is készült. Bővebben...A kompressziós harisnya érdemei
-- 2013.04.21. --

Mindent a visszérről! Már tehetünk azért, hogy ne számítson népbetegségnek! 
A TV2 Több mint testőr c. műsorában speciális terápiás eszközöket és kiegészítőket ismerhetünk meg, amelyek megkönnyítik a mindennapokat.
Bővebben...Birkózók felkészülése gyógytornásszal

A Magyar Birkózókat a Promobil Zrt. támogatásával Vadas Judit gyógytornász készítette fel Tatán a világbajnokságra.
Az ott lévő külföldiek bőszen csattogtatták fényképezőigépeiket.
További képek megtekintéséhez kattintson ide.
Weboldalunk használatával jóváhagyod a cookiek használatát a cookiekkal kapcsolatos irányelv értelmében.