H-1106 Budapest, Keresztúri út 4/A - Tel.: 06/1-433-7190 Fax: 06/1-433-7191 - Zöld szám: 06/80-201-276 - E-mail: promobil@promobil.hu

Társaságunkról


Társaságunk több mint 30 éve gyógyászati segédeszközök gyártásával és forgalmazásával foglalkozik. A kezdeti nehézségek ellenére a minőségi szolgáltatás és a magas színvonalú tecnológiák alkalmazása hozzánk vonzotta a mozgássérült embereket. Sokan mai pácienseink közül még gyermekként kapták első protézisüket.

Az átmenetileg vagy véglegesen bekövetkezett mozgássérült személy megfelelő segédeszközzel való ellátása igen fontos egészségügyi és műszaki technológiai folyamat, amely a betegség orvosi felismerésével kezdődik és a megfelelő gyógyászati segédeszköz receptre történő felírásával és kiszolgálásával folytatódik. Ezért szükséges, hogy megfelelően képzett szakembergárda álljon rendelkezésre, akik kiszolgálják a mozgásában korlátozott embert és a segédeszköz kezelésére, alkalmazására, karbantartására betanítják őket.

Korszerű ortézis-protézis gyártóüzemünk, kulturált szakorvosi rendelőink, képzett szakembereink - szakorvos, gyógytornász, ortopédiai műszerész mester, kötszerész mesterek - biztosítják ügyfeleink részére a szakszerű ellátást. Mindannyian azt szeretnénk, ha a termékeinket, szolgáltatásainkat igénybe vevők közül egyre többen tudnának önállóan mozogni, munkába állni, aktív életet élni.

Weboldalunk használatával jóváhagyod a cookiek használatát a cookiekkal kapcsolatos irányelv értelmében.