H-1106 Budapest, Keresztúri út 4/A - Tel.: 06/1-433-7190 Fax: 06/1-433-7191 - Zöld szám: 06/80-201-276 - E-mail: promobil@promobil.hu

Menedzsment

Soproni Tamás József
Elnök

Villamosmérnök, vékonyréteg fizikus, a közgazdaságtudományok BA doktora. Szakmai életútját a VIDEOTON hadiipari elektronikai fejlesztési részleg vezető mérnökeként kezdte, majd a szabadegyházi Szeszipari Vállalat vezérigazgatójaként folytatta. 1993-tól a Herbária tulajdonosa és elnök-vezérigazgatója. 1996-tól a GySGy-Rehab Rt. vezérigazgatója volt. Az Orvostechnikai Szövetség alapító elnöke, emellett az EUCOMED elnökségi tagja.

2011-óta a Promobil Zrt. főtulajdonosa. Számos gyógyászati segédeszköz-fejlesztés kezdeményezője, projektvezetője, többek között részt vett a 'Kenguru elektromos kisautó kerekesszékeseknek' létrehozásában, robbanómotoros moped kifejlesztésében.

Munkájában ma is a fejlesztések és a felhasználók dicsérete jelentik számára a legnagyobb örömöt.

 

 

 

Barcsay András
Vezérigazgató

Gépészmérnök. 1992 óta dolgozik gyógyászati segédeszköz szolgáltatással kapcsolatos területen. Főbb szakterülete az ortopédtechnikai és személyes mozgás segédeszközei, de jelentős rálátása van érdekképviseleti tevékenységén keresztül (Orvostechnikai Szövetség - elnökségi tag, Rehabilitációs Gyógyászati Segédeszközöket Gyártók és Javítók Érdekvédelmi Szövetsége - elnök) az egyéb gyógyászati segédeszközök területére is. 2008 óta a Promobil Zrt. vezérigazgatója. Elkötelezett híve a minőségirányítási rendszer segítségével történő vállalatirányításnak. Új ágazatok megnyitásával fejlesztette a Társaság tevékenységét.


Herszényi Tímea
Termelési vezető

Irányítja, koordinálja, szervezi és ellenőrzi a társaság termelési tevékenységét az ügyfelek minél tökéletesebb ellátása, az életminőségük javítása érdekében.

Törekvése a munkatársi és vevői megelégedettség harmóniájának megteremtése és a társaság által kitűzött célok teljesülésének elősegítése.

 

 

KKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKK

 

Kovácsné Polonyi Éva
Kereskedelmi vezető

Programozó, folyamatszervező, üzletvezető. 2002 óta dolgozik a Promobil Zrt-nél, ahol a  Scudotex márkatermékek forgalomba hozatalával, forgalmazásával vált ismertté a  szakmában.

2009 óta a Promobil Zrt. kereskedelmi vezetője, ahol tevékenységében fontos szempont  számára a vevők minél szakszerűbb, minőségi kiszolgálása.


 

 

 

Weboldalunk használatával jóváhagyod a cookiek használatát a cookiekkal kapcsolatos irányelv értelmében.